- 4 κριθαροκούλουρα διπλά
- 1 συσκευασία cottage
- 1 μεγάλη ντομάτα σε κυβάκια
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. κάπαρη
- αλάτι
- ρίγανη
Παραδοσιακός ντάκος με κάπαρη και cottage
4 Μερίδες
Βρέχουμε τα κριθαροκούλουρα με λίγο νερό. Τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε στο καθένα μια κουταλιά τυρί cottage. Από πάνω προσθέτουμε τη ντομάτα, αλάτι, ρίγανη, κάπαρη και ελαιόλαδο.
Καλή σας όρεξη!