- 1 κιλό φράουλες
- 2 ποτήρια βραστό νερό
- 80 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
- 13 κ.γ. σκόνη ζελατίνης
Σπιτικό ζελέ με φράουλες
6 Μερίδες
Πολτοποιούμε τις φράουλες και τις ανακατεύουμε με την άχνη ζάχαρη. Σε ένα μπωλ βάζουμε 13 κ.σ. κρύο νερό και ανακατεύουμε καλά τη ζελατίνη. Την αφήνουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε το βραστό νερό. Ενώνουμε το μείγμα φράουλας με τη ζελατίνη και ανακατεύουμε καλά. Μοιράζουμε το ζελέ σε μπωλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να πήξουν.
Καλή σας όρεξη!