- 1/2 κιλό καλαμποκάλευρο
- 1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα
- 100 γραμμάρια ελαιόλαδο
- 100 γραμμάρια γιαούρτι
- 150 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
- 4 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- μοσχοκάρυδο
- πιπέρι άσπρο
Καλαμποκόπιτα με κολοκυθάκια
Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε. Δε χρειάζεται να προσθέσουμε υγρό γιατί τα κολοκυθάκια που δεν τα έχουμε στραγγίσει θα βγάλουν όση ποσότητα υγρού χρειάζεται η ζύμη. Απλώνουμε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο ταψί και ψήνουμε την καλαμποκόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς σε αέρα και αντίσταση για 40 λεπτά.