- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 αυγά
- 2 κ.σ. μαιντανό ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- κύμινο
- σπόρους κόλιανδρου τριμμένους
- 100 γραμμάρια γραβιέρα σε καρέ
Μπιφτέκια γεμιστά
Ζυμώνουμε καλά τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά εκτός της γραβιέρας και προθερμαίνουμε το φούρνο σε γκριλ και αέρα στους 190 βαθμούς. Παίρνουμε μια μπάλα από κιμά και κλείνουμε μέσα 2-3 καρεδάκια από γραβιέρα. Πρέπει να βγουν 8 μπιφτέκια. Ψήνουμε τα μπιφτέκια για 1/2 ώρα.