- 4 χοιρινές μπριζόλες από σπάλα
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- λεμόνι
- πέστο βασιλικού (βλ.συνταγή)
Χοιρινές μπριζόλες με πέστο
Πλένουμε και στραγγίζουμε τις μπριζόλες. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο και πέστο βασιλικού. Ψήνουμε τις μπριζόλες σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς σε γκριλ και αέρα για 30 λεπτά σκεπασμένες και για άλλα 10-15 λεπτά ξεσκέπαστες.
Δείτε τη συνταγή για πέστο βασιλικού εδώ: