- 6 ελιόψωμα
- 100 γραμμάρια τυρί φέτα σε τρίμματα
- 2 ντομάτες σε φέτες
- 1 πιπεριά πράσινη σε ροδέλες
- ελαιόλαδο
- πιπέρι μαύρο
- ρίγανη
Μπρουσκέτες με ελιόψωμο και φέτα
Προθερμαίνουμε το φούρνο σε αντίσταση και αέρα στους 200 βαθμούς Κελσίου. Παίρνουμε 6 ελιόψωμα (βλ. συνταγή) και τα κόβουμε στη μέση. Τα βάζουμε σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε βάλει λαδόχαρτο. Πάνω στα ελόψωμα απλώνουμε με τη σειρά τη φέτα τη ντομάτα και τις πιπεριές. Προσθέτουμε πιπέρι και ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε τις μπρουσκέτες για 10 λεπτά ή όσο θέλουμε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.