Καλησπέρα, εδώ θα βρεις δοκιμασμένες συνταγές

Ομελέτα με φέτα και πιπεριές
Ομελέτα με φέτα και πιπεριές
Κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κ.σ. βούτυρο και σωτάρουμε τη μια πιπεριά για 1 λεπτό. Χτυπάμε τα 2 αυγά με 25 γραμμάρια… Συνταγή »

Τηγανιά κοτόπουλου με πατάτες στο φούρνο
Τηγανιά κοτόπουλου με πατάτες στο φούρνο
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια… Τις βάζουμε σε μια γάστρα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε σκεπασμένο σε προθερμασμένο φούρνο… Συνταγή »

Κέικ με ταχίνι
Κέικ με ταχίνι
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ τη σόδα και το αλάτι. Χτυπάμε το ταχίνι με την καστανή ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα κρεμώδες μίγμα και προσθέτουμε τα… Συνταγή »

Μπισκότα με ζαχαρόπαστα
Μπισκότα με ζαχαρόπαστα
Γιατα μπισκότα : χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το αυγό. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη βανίλια. Προσθέτουμε το μίγμα… Συνταγή »

Πραλίνα φουντουκιού
Πραλίνα φουντουκιού
Ρίχνουμε τη ζάχαρη σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τη ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσει κουνώντας κάπου κάπου το τηγάνι. Όταν γίνει καραμέλα ρίχνουμε ζεσταμένα τα φουντούκια και ανακατεύουμε. Απλώνουμε… Συνταγή »

Αρωματική κέτσαπ
Αρωματική κέτσαπ
Σε ένα κατσαρολάκι σιγοβράζουμε τη ντομάτα μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά. Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για ακόμη 30… Συνταγή »

Μελιτζάνες με πιπεριές και φέτα
Μελιτζάνες με πιπεριές και φέτα
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε χοντρές φέτες, τις αλατίζουμε και τις λαδώνουμε. Κόβουμε τα κοτσάνια από τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε από το εσωτερικό τους. Τις λαδώνουμε κι αυτές,… Συνταγή »

Πολύσπορα κουλούρια
Πολύσπορα κουλούρια
Διαλύουμε τη μαγιά και τη ζάχαρη στο γάλα με το νερό. Προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι και ζυμώνουμε. Προσθέτουμε τους σπόρους και συνεχίζουμε το ζύμωμα για 5… Συνταγή »

Ρεβιθοσαλάτα με λαχανικά
Ρεβιθοσαλάτα με λαχανικά
Βάζουμε τα ρεβίθια σε ένα μπολ με νερό που να τα σκεπάζει και τα αφήνουμε να μουλιάσουν για 12 ώρες. Τα πλένουμε και τα βάζουμε σε βαθιά κατσαρόλα… Συνταγή »